NIEUWS

Zomerzaterdagen in het centrum van Velp

VELP – Negen zomerweken lang zijn er allerlei acties en kleine activiteiten om het winkelen in het centrum van Velp aangenaam en plezierig te maken. 

Veelzijdig Velp, de ondernemersvereniging in Velp, organiseert vanaf 4 juli iedere zaterdagmiddag iets extra’s in het centrum van Velp.

Door de Coronapandemie heeft het lange tijd geschort aan de aardigheid van het shoppen in het centrum van Velp. Nu het grotendeels weer kan en mag willen de centrum Velp ondernemers laten weten dat klanten en bezoekers weer meer dan welkom zijn. Vandaar dat niet alleen de rode loper uitgaat, maar ook dat er een waardering komt in de vorm van aanbiedingen, allerlei traktaties, muzikale presentaties, straattheater en de mogelijkheid om leuke prijzen te bemachtigen.

Weliswaar nog kleinschalig, omdat de anderhalve meter maatregel in acht moet worden gehouden, is er iedere zaterdagmiddag in juli en augustus 2020 een muzikaal optreden. Dat kan een dweilorkest zijn, maar ook een draaiorgel of een solist die op de Overtuin optreedt.

Op deze zaterdagen lopen de gastvrouwen van Veelzijdig Velp door de centrumstraten met kleine weggevertjes. Met een speciale grijpstok reiken ze de presentjes aan om niet dichtbij te hoeven komen. Met die grijpstok geven ze iedere zaterdagmiddag weer wat anders weg. Dat kan variëren van een bon voor een gratis kop koffie of thee tot een proefmonster van een lekker geurtje.

Op een warme zaterdagmiddag worden bonnen voor ijsjes uitgedeeld en kunnen in hun manden overheerlijke koekjes of bonbons zitten. In totaal worden er ruim 2500 traktaties aangeboden.

Bewaar uw kassabon

Veel aandacht zal uitgaan naar het prijzenrad op De Overtuin. De Veelzijdig Velp winkeliers hebben heel veel prijzen beschikbaar gesteld voor het prijzenrad.

Om kans te maken op een prijs door een draai aan het rad te mogen geven is een voorwaarde verbonden: er moet een aankoopbon van die zaterdag kunnen worden getoond. De prijzen op het rad lopen uiteen van kortings- en waardebonnen tot horloges en sieraden. Van lekkere dingen zoals gebak en wijn tot nuttige zaken zoals thermosflessen en gratis fotoafdrukken, maar er zijn ook waardevolle boodschappenpakketten. Een fantastisch en ruim aanbod.

En ja, troostprijzen zitten er ook tussen. Uiteraard is er ook aandacht voor kinderen. Op de Overtuin is iedere week een spel waarmee ze, mits de juiste oplossingen worden ingezonden, een leuke prijs kunnen winnen.

Door de coronacrisis kan de 40e editie van de twee Velleper Donderdagen in 2020 niet doorgaan. Met deze acties verwelkomen de winkeliers u weer van harte welkom terug in het centrum.

Bron: rheden.nieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

    In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

  • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

    Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand