NIEUWS

Lancering druktemeter

 
Veilig dagje uit Het wordt dan ook steeds drukker. Gelders gedeputeerde van Natuur, Peter Drenth, bracht vrijdag 26 juni 2020 al een bezoek aan Landgoed Middachten met handhavers. Dit in het kader van het mooi en veilig houden van de natuur. Om recreanten een veilig dagje uit te kunnen bieden, gaven we Bureau Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen opdracht een pilot te realiseren voor een digitale druktemeter.
 
Druktemeter Van 29 juni tot 15 september 2020 geeft deze druktemeter aan hoe druk het ongeveer is op Gelderse toeristische locaties. De Gelders Gedeputeerde van Toerisme, Peter van ’t Hoog, lanceerde 29 juni 2020 in het bijzijn van onder andere de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch het digitale hulpmiddel feestelijk.
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

    In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

  • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

    Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand