NIEUWS

Landgoed Middachten start weer met tuinrondleidingen

DE STEEG - Sinds 1 juli zijn exclusieve privérondleidingen in de kasteeltuin van Middachten in De Steeg nabij Arnhem weer mogelijk.

Een deskundige gids vertelt over de historie, het ontwerp, de inrichting en de beplanting.

Om 1,5 meter afstand en verstaanbaarheid van de gids(en) te kunnen garanderen, wordt een minimum van 4 personen en een maximum van 15 personen aangehouden.

Praktische informatie
Mogelijke dagen: juli t/m september, woensdag t/m zondag, tussen 12.30 en 16.30 uur. Kosten: 8,50 euro p.p. Duur: circa 1 uur. Catering: het is mogelijk om op het terras bij de oranjerie een drankje en een versnapering te nuttigen. Dit seizoen zijn helaas geen lunches mogelijk. Reserveren is noodzakelijk, minimaal een week van te voren via . Informatie: www.middachten.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

    In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

  • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

    Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand