NIEUWS

Rhevak 2020 gaat door!!

RHEDEN – Lang is het onduidelijk gebleven…, maar nu heeft de organisatie toch het besluit genomen om Rhevak 2020

begin augustus door te laten gaan! Door de coronamaatregelen zal de Rhevakweek wel anders zijn dan normaal.

Zie de onderstaande afbeelding voor de belangrijkste aanpassingen. Zaterdag 4 juli om 10 uur ’s ochtends gaat de rhevak2020.kooptickets.shop open voor de verkoop van de eerste 100 tickets!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en woon je in Rheden of de Steeg?

Wees er snel bij en koop jouw ticket op rhevak2020.kooptickets.shop en doe mee met het leukste kindervakantiekamp in rheden! Rhevak vindt plaats van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus.

Bron: rheden.nieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

    In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

  • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

    Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand