NIEUWS

Mooie sfeervolle Montmartre markt op Kasteel Rosendael

ROZENDAAL/VELP – Na de succesvolle editie van 2019 wordt er op zondag 6 september wederom een bijzondere Montmartre markt

georganiseerd bij Kasteel Rosendael.

De ligging en entourage van het kasteel zorgen voor de perfecte sfeer van een Montmartre markt. Op deze markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en lekkernijen.

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol  terras zitten en luister naar de live muziek van Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel “Joie De Vivre” op Kasteel Rosendael zondag 6 september.

De Montmarte markt wordt gehouden van 10.00 – 17.00 uur en de toegang is gratis. Door de Corona maatregelen zijn er extra voorzieningen getroffen op de markt en wordt de publieksstroom gereguleerd. Bij klachten van uw gezondheid dan graag thuis blijven. Er wordt een triage verricht bij de ingang.

Bezoek ook kasteel en park Rosendael. Op 6 september gelden gereduceerde entreeprijzen!

 • Datum en tijd: zondag 6 september tussen 10.00 en 17.00 uur.
 • Entree markt: gratis.
 • Bezoek park en kasteel € 11,50 en kinderen t/m 18 jaar € 5,00. Donateurs GLK en Museumkaarthouders gratis. Voor het kasteelbezoek moet je vooraf een tijdslot reserveren. rosendael.glk.nl
 • Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
 • Info over de markt henksteinvoort.nl
Bron: rheden.nieuws.nl
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

 • Alles over het coronavirus

  De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

 • Nieuwe woonvisie: ‘woning is meer dan 4 muren en een dak boven je hoofd’

  In september heeft de raad de Woonvisie 2020-2026 vastgesteld. Deze visie laat een toekomstbeeld zien hoe inwoners kunnen wonen en leven in onze gemeente. Daarnaast staat er in hoe we dit willen bereiken.

 • Onderzoek naar Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard

  De uiterwaarden Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard liggen in een uniek gebied. Een plek waar wandelaars en fietsers genieten van de natuur, de landgoederen en het boerenlandschap. In het gebied zijn verschillende projecten gerealiseerd. Zoals een faunapassage bij landgoed Middachten, een fietspad tussen de Eikenstraat en Ellecomsedijk en een nevengeul (fase 1). Maar het gebied staat niet stil. Daarom laten provincie Gelderland en het Rijk samen met de gemeente Rheden en andere partijen een MIRT-onderzoek uitvoeren. MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand