NIEUWS

Isseltaler Musikanten in Openluchtheater de Pinkenberg

De Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke geven voor het eerst na de coronapauze een Open Air-concert in Openluchttheater de Pinkenberg.

Het optreden wordt gegeven op zondag 20 september 2020 om 14.00 uur in het theater aan de Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal.

De Isseltaler Musikanten zijn gespecialiseerd in de Böhmische Egerländerblaasmuziek, maar hun standplaats is Rheden.

Kaarten à € 7,50 voor dit optreden zijn alleen online te krijgen via de website van de Isseltaler Musikanten, www.isseltalermusikanten.nl. Let op, gezien de 1,5 meterregel zijn er slechts 100 kaarten beschikbaar.


Bron: studiorheden.nl

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Nieuwe woonvisie: ‘woning is meer dan 4 muren en een dak boven je hoofd’

    In september heeft de raad de Woonvisie 2020-2026 vastgesteld. Deze visie laat een toekomstbeeld zien hoe inwoners kunnen wonen en leven in onze gemeente. Daarnaast staat er in hoe we dit willen bereiken.

  • Onderzoek naar Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard

    De uiterwaarden Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard liggen in een uniek gebied. Een plek waar wandelaars en fietsers genieten van de natuur, de landgoederen en het boerenlandschap. In het gebied zijn verschillende projecten gerealiseerd. Zoals een faunapassage bij landgoed Middachten, een fietspad tussen de Eikenstraat en Ellecomsedijk en een nevengeul (fase 1). Maar het gebied staat niet stil. Daarom laten provincie Gelderland en het Rijk samen met de gemeente Rheden en andere partijen een MIRT-onderzoek uitvoeren. MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand