NIEUWS

Ondernemersvereniging organiseert autovrije zondag in Velp

VELP – Ondernemersvereniging Veelzijdig Velp nodigt iedereen op zondag 20 september uit om ‘een rondje centrum Velp te doen’.

Dan is tussen 12.00 en 17.00 uur zelfs een deel van de centrumstraten gesloten voor het doorgaande verkeer om op een veilige manier te winkelen. En een promotieteam helpt iedereen de juiste looproute te volgen.

Veel winkels zijn op deze dag open om bezoekers te entertainen. Tijdens de tocht door het centrum, die enkel en alleen in één richting kan en mag worden gelopen, staan diverse kraampjes.

Ook zijn er straatartiesten, komt een dweilorkest langs en er is een open podium waarom een ieder zijn of haar talent mag laten zien. Ook zijn er op verschillende plaatsen proeverijtjes.

Bron: studiorheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Nieuwe woonvisie: ‘woning is meer dan 4 muren en een dak boven je hoofd’

    In september heeft de raad de Woonvisie 2020-2026 vastgesteld. Deze visie laat een toekomstbeeld zien hoe inwoners kunnen wonen en leven in onze gemeente. Daarnaast staat er in hoe we dit willen bereiken.

  • Onderzoek naar Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard

    De uiterwaarden Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard liggen in een uniek gebied. Een plek waar wandelaars en fietsers genieten van de natuur, de landgoederen en het boerenlandschap. In het gebied zijn verschillende projecten gerealiseerd. Zoals een faunapassage bij landgoed Middachten, een fietspad tussen de Eikenstraat en Ellecomsedijk en een nevengeul (fase 1). Maar het gebied staat niet stil. Daarom laten provincie Gelderland en het Rijk samen met de gemeente Rheden en andere partijen een MIRT-onderzoek uitvoeren. MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand